tiistai 1. huhtikuuta 2014

HEP! / GO!

Päivä pähkinänkuoressa
Lukuja:

  • 28 tuntia matkustusta
  • 6 maata
  • 5 nousua ja laskua
  • 2 tuntia unta


Joo. Semmosta. Ei menny ihan putkeen tää homma. Alun perin piti olla 19 tuntia reissaamista, 3 maata, 3 nousua ja laskua ja 7 tuntia unta. Afrikassa näköjään mikään ei mene niin kuin on suunniteltu. Kysyessämme tiettyjä saapumisaikoja saimme kolme eri vastausta. Ruotsista lentäessämme luulimme kyseessä olevan täysin suora lento (koska olimme sen sellaisena varanneet ja maksaneet), mutta laskeuduimmekin kaikkien yllätykseksi 1,5 tunniksi noukkimaan matkustajia Egyptistä. Etiopiassa, kun vihdoin pitkän odottelun jälkeen nousimme jo valmiiksi tunteja myöhässä olevaan koneeseen, saimme kuulla että se kiertää parin tunnin lenkin Mombasan kautta.


Kyllä me kaikkeen onneksi huumorilla suhtauduttiin. Maasta maahan ja maasta maan tavalla, eiksje?


Nyt me väsyneet ja onnelliset ryhdytään syömään ja tutustutaan talon muihin asukkeihin.



Day in a nutshell


Numbers:



  • 28 hours traveling
  • 6 countries
  • 5 take offs and landings
  • 2 hours of sleep
Yeah. Everything didn't go exactly as we planned. In the beginning we were supposed to have 19 hours of traveling, 3 countries, 3 take offs and landings and 7 hours of sleep. But apparently in Africa nothing goes like planned. When we asked specific schedules, we were given three different times. We thought that our flight from Sweden was straight (like we booked and payed them to be!), but we landed to Egypt and stayed there for 1,5 hours picking up some new passengers. In Ethiopia when we finally took off after several hours waiting and unexpectedly had a detour via Mombasa. 

Well, we made it through with a smile in our face. 

Happy ending, now we're gonna eat and meet the other volunteers. 

3 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että olette päässeet perille! Ja saitte matkalla jo ylimääräistä country-spottingiakin. :)
    Nyt vain suin-päin kohti uusia haasteita. -sepe-

    VastaaPoista
  2. Mambo!
    Hei mahtavaa, että pääsitte loppujen lopuksi turvallisesti perille! Se on niin totta, että sielläpäin maailmaa mikään ei mene, niin kuin on suunniteltu. ;) Mutta siihen tottuu kyllä. Jatkossa osaa jo varautua siihen, että turha on odotella nopeaa palvelua saatika että saisit jonkun asian hoidettua kertaheitolla. :D
    Saitteko annettua johdot Hannalle?
    Nauttikaa, nauttikaa, NAUTTIKAA! Kertokaa Beatricelle lämpöiset terveiset minulta. :)

    Terkuin Sari K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poa!
      Johdot saatiin turvallisesti myös perille :) Ja kerrotaan Beatricelle terkkuja! Täällä tosiaan kaikki näyttää olevan pole pole, mutta ihan hyvää vaihtelua Suomen ainaiseen kiireeseen ;)

      Poista