torstai 15. toukokuuta 2014

Blogihaaste: 11 kysymystä / Blog challenge: 11 questions


Amppe ryökäle laittoi meille tämmösen haasten kiertämään! 

Haasteen ideahan on tämä: 
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.

2. Haastetun pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.

3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.

4. Haastettujen tulee valita 11 blogia, joilla on alle 200 lukijaa.

5. Sinun tulee kertoa ketkä haastat.

6. Ei takaisin haastamista.

Heitetään sekaan pieni oma tvisti (kovikset!), ja kerrotaankin 11 faktaa toisistamme ;)

11 faktaa Annasta
1. Anna on ihan tajuttoman hyvä kaikissa käsityöhommissa. Se tekee päättösolmut mun koruihin ja tekee kolme korua siinä ajassa missä meikä saa alkusolmun räpellettyä. Paikalliset kysyy Annalta, onko se taiteilija, kun se tekee itse korunsa!
2. Anna on ihanan huolehtivainen ihminen. Se jakaa mun kanssa kaiken, huolehtii että syön hyvin, tarkkailee etten katoa minnee, vahtii että teen vatsalihakset illalla, huolehtii että juon paljon vettä... 
3. Annan kanssa voi puhua ihan mistä tahansa. Ei ole yhtäkään asiaa, josta en uskaltaisi puhua. Annan kanssa on tosi kiva jutella kaikkea syvällistä... ja vähemmän-syvällistä. Ja kaikkeen Anna kommaa ekana "ou mai gaad". 
4. Anna ei ikinä tajua vitsejä, ja nauretaan Annalle aina enemmän ku sille vitsille. Ihana Anna! ♥ 
5. Aina ku Anna nauraa, se nojautuu etokenoo ja nauraa suu sepposen selällää henkeää haukkoen. Se on aitoa naurua se, ja se tarttuu! 
6. Anna on täydellinen matkakumppani. Sen kanssa tulee kokeiltua kaikkea uutta hauskaa, se on huolehtivainen, sopivan hullu, rento, avoin ja mahtityyppi ihan kaikin puolin. Ollaan loistava tiimi ;)
7. Anna todella välittää lähimmäisistään. Joka ilta se muistelee kesäiltoja kavereiden kanssa, sukutapaamisia, perhettä, naapurintätejä, hoitomuksuja. Oottakaas, kun se saapuu tuliaisten kanssa! 
8. Anna on hyvä melkein kaikessa mitä se tekee, oli se sitten palapelit tai korut, jalkapallo tai valokuvaus, kaupunkisuunnistus tai keskustelut. Paitsi yhdyssanat. Niissä se on huono. Kaikessa muussa se on pirun hyvä. 
9. Anna on tosi vahva ihminen kaikin puolin. Se on vahvasti oma ittensä, eikä mieti mitä muut ajattelee. Ja se saa mun maapähkinävoipurkit avattua, kun se on niin vahva myös fyysisesti, hah!
10. Anna on myös tosi kaunis ja valokuvauksellinen. Ihan sama kuinka rumasti se yrittää irvistää, kuva onnistuu aina! 
11. Anna on opettanu mulle lyhyessä ajassa paljon ja toivon, että meijän ystävyys kestää. Huipputyyppi. 

11 faktaa Minnistä
1. Minni on välillä vähän hömppä, se tajuaa kaikki jutut vähän mutkan kautta. Mutta se on vaan söpöä ja hauskaa! :D
2. Minni ei tykkää, että siitä otetaan kuvia, mutta aina välillä kun väkisin otan ni se mutristaa aina sen huulet törrölleen ja sitten sanon jotain hölmöä/pervoa ja sitten se repee ja sitten napsin nauru kuvia siitä!
3. Minni on hiton hyvä laulamaan, lauantaisin vien sen aina Malindiin ja laitan sen laulamaan karaokea ja tienaamaan meidän taxi rahat kotiin ja hyvän vedon jälkeen pakotan sen juomaan konjagia! (Kun My Heart Will Go On kajahtaa soimaan, hiljenee koko baari.)
4. Minni leikkaa sen etuvauvva tukan!!! Huomasin eilen!! Kokeilin että miten noi sun hiukset menee tolleen ja kysyin että etkai sä vaan leikkaa niitä! Se sano, että leikkaa ne aina!
5.Se nukkuu aina leveesti ja sit hyttyset syö verkon läpi sen jalkoja. Sitten se päivisin aina kärähtää auringon takia ja on ihan punanen ja pisamilla! :)
6. Se rakastaa PeanutButteria! Ja kissoja! Ja Nikoa!
7. Minni on sulonen, kiltti, siveyden sipuli, jonka lanteet heiluu kun afrikkalaisella ja joka on ollut tähän asti taivuteltavissa mihin tahansa! ;)
8. Tsiisus!! Minni, se on meidän AIVOT!! Ei oltais edes täällä ilman Minnin älyä ja tapaa saada tärkeät asiat hoidettua! Mä oon vähän laiska ja mulla on paljon ajatuksia ja suunnitelmia, mutta toteutus on välillä vähän kyseenalaista, mutta ei ikinä jos Minni on läsnä! Asiat hoituu ja tulee hoidettua!
9. Minnillä on tapana aina välillä lainata vähän kaikkea... Jaoimme eilen illalla jopa hammasharjan..( Ihmettelin kuinka mun hammas harja oli märkä ja kokeilin Minnin harjaa, kysyin "Minni, ootko lainannut mun hammas harjaa" "öö en" "Miks sun hammasharja on sitten kuiva ja mun märkä...")
10. Minni on vähän ku mun pikkusisko, jonka perään pitää aina kattoa, solmuja vähän solmia ja peanutbutteryn purkin kansia avata ja ties lies mitä muuta! Mutta teen sen enemmän kun mielelläni se on niin aito ja sydämmellinen ihminen joka huokuu hyvää energiaa ja onnellisuutta! ♥
11. Parasta on se että voidaan yhdessä aina jutskata kaikkia juttuja ja yhdessä oivaltaa ja olla Onnellisia! Parasta on ku molemmilla on sellanen tunne ja sit sattumalta katotaan toisiamme ja hyvä ettei posket repee hymystä! Vähän ku peiliin kattois! Kiitos Minni että olet olemassa! ♥ 



11 kysymystä

1. Missä olisit mieluiten juuri nyt?
M&A: Tässä. 
2. Mitä tekisit, jos saisit nyt 100 000 euroa rahaa?
A: Ostaisin jättirampoliinin ja pikkuveljelle jotakin, mitä se haluaisi. Mummo ja mamma sais päättää, mihin loput menis. 
M: Tää on paha. Antaisin uudelle lastensairaalalle, ostaisin maailmanympärysmatkan kahdelle ja muistaisin perhettä kiitoslahjoilla. 
3. Mikä on ollut pahin pettymys elämäsi aikana?
A: Eipä tuu kyllä yhtään mieleen. On niitä ollu paljonkin, mutta en takerru niihin. Harvemmin niitä jälkikäteen enää funtsailen. 
M: Täytyy kyllä yhtyy Annaa. On niitä sattunu, mutta niistä on aina opittu ja kaikista on seurannut jotain hyvääkin.
4. Mikä on lempiherkkusi?
A: Kaikki herkut!
M: Missä X -karkkipussi. Ai että. 
5. Ketä urheilijaa ihailet eniten ja miksi?
M: Minna Kauppi on aika kova sana ollu aina. Luonnollinen, ihana, eloisa, taistelija, hyvä esikuva. 
A: Menestyneitä naisurheilijoita ja monia kavereitani, jotka ovat hyviä omissa lajeissaan. Ihailen sinnikkyyttä ja omalle lajille antautumista sekä periksiantamattomuutta ja voiton tahtoa.
6. Mistä ammatista haaveilit lapsena?
M: Kukkakauppias tai eläinlääkäri.
A: Lastenlääkäri. 
7. Jos ei tarvitsisi miettiä rahaa, mitä ostaisit seuraavalla kerralla kun menet shoppailemaan?
M&A: Ikuiset lentoliput. 
8. Työskentelisitkö mieluummin klo 8-16 maanantaista perjantaihin vai kolmivuorotyössä?
M: Ma-pe 8-16 kuulostaa hyvältä, iltasin pitää ehtiä harrastamaan!
A: Riippuu mitä työtä tekee. Jos tykkää työstä, sitä voi tehä koska vaan. 
9. Oletko koskaan saanut sakkoja?
M: Hups.  
A: Liian monta kertaa. 
10. Minkä näistä valitsisit mieluiten: rantaloma, kaupunkiloma vai seikkailumatka?
M: Seikkailumatka. Makoilisin rannoilla, matkaisin junalla kaupungista toiseen, hölkkäilisin metsäpolkuja ja eläisin hetkessä onnellisena. 
A: Seikkailumatka. Ihan sama minne menisin, tekisin siitä seikkailun.
11. Meinaatko käydä kesällä festareilla?
M: Ilosaari here I come! 
A: Why not! 

_________________________________________________________________________________

Okay so Amppe gave us this 11-questions-challenge-thing. We were supposed to write 11 things about ourselves but we made our own rules and decided to write 11 things about each other!

11 facts about Anna
1. Anna is really good in all kinds of crafts! She makes all the knots to my bracelets and makes three bracelets while I make one. Locals ask Anna if she is an artist coz she makes her own jewelry!
2. Anna is very caring person. She shares everything, takes care that I eat well, makes sure that I won't get lost, takes care that I make my abs every night, makes me drink enough...
3. With Anna I can talk about everything. There is not a single thing that I would be afraid to say when she is around. We usually talk about very deep stuff... and less-deep. And Anna always says "ou mai gaad!"
4. Anna never gets the jokes and we usually laugh more at her than the joke. Funny Anna ♥
5. Always when Anna laughs she leans over and laughs with her mouth wide open. That's real and it makes you wanna laugh also!
6 Anna is a perfect person to travel with. With her I have tried so many new things, she takes care of me, she is crazy in a good way, relaxed, open and a great pal in general. We make a great team!
7. Anna really loves those who are close to her. Every night she keeps remembering her friends, relatives, family, neighbors, kids whom she is taking care of. Wait until she returns with her souvenirs!
8. Anna is good in everything that she does. Except compound words. She always get them wrong. But in everything else she is great!
9. Anna is really strong person in every way. She is always herself and doesn't think what others think about her. And she always opens my peanut butter, coz she is always physically strong, hah!
10. Anna is also really beautiful and photogenic. It doesn't matter how ugly she tries to be, she is always perfect in pictures!
11. Anna has taught me so much in so little time and I hope that we'll be friends forever. Amazing person.

11 facts about Minni
1. Sometimes Minni is a bit silly and we need to explain things to her. But that's just funny and cute! :D
2. Minni doesn't like if somebody tires to take pictures of her. But usually I just take and then she makes ugly faces. Then I say something funny and she starts to laugh and then I take pictures when she is laughing!
3. Minni is a really good singer, every Saturday I take her to Malindi and force her sing karaoke and ear our taxi money. And after signing well I make her to drink konyagi! (When My Heart Will Go On starts playing, everybody listens.)
4. Minni cuts her baby hair! Yesterday I noticed and asked and she says that she always cuts them!
5. She always sleep in X-position and mosquitoes bite her trough the net. And during the day time she gets easily sun burned. After that she is red and freckled! :)
6. Minni loves peanut butter! And cats! And Niko!
7. Minni is sweet, nice, chaste and her hips shake like African and until this point she has been doing so crazy stuff with me! ;)
8. Christ! Minni, she is our BRAINS!! We wouldn't be here without Minni and her way of making things happen. I'm a bit lazy and I have many things in mind and I know that everything gets done if Minni is around!
9. Minni usually borrows everything... Yesterday we even shared our toothbrush.. (I wondered why my toothbrush was wet and her's wasn't and I asked if she had borrowed mine. "Hmm.. No?" "But why mine is wet and yours is dry?"...)
10. Minni is like a sister to me. I usually take care of her, tie her knots, open her peanut butters... But I make all those things with pleasure. She is so genuine and lovely human being who has good and happy energy around her.
11. Best thing is that we can always share everything what we have in minds. Sometimes we just stare at each other and start smiling. It's like looking in a mirror! Thank you Minni for being here ♥

11 guestions
1. Where would you want to be right now?
M&A: Here.
2. What would you do if you got 100000e cash?
A: I would buy a huge trampoline and something for my little bro. And my grandmas could decide what to do with the rest of the money.
M: This is tricky. I would give some of the money to the new children's hospital, I would by trip around the world for two persons and gave some presents for my family.
3. What has been the biggest disappointment in your life?
A: Can't remember. There has been many of those, but I just keep going forward. I usually don't look back at those things.
M: I think I have to say same as Anna. There has been many, but I've always learned and everything has lead to something good. 

4. Your favorite treat?
A: Everything!
M: Missä X-candies! Oh my.
5. Which athlete do you admire and why?
M: Minna Kauppi (finnish orienteerer) has always been my favorite. Natural, lovely, lively, fighter, great role model.
A: All femail athletes and many of my friends who are great in what they are doing. I admire relentlessness athletes who always try their best. 
6. What was your dream job when you were kid?
M: Florist or a vet.
A: Children's doctor. 
7. If you didn't have to think about money, what would you buy next time you go shopping?
M&A: Flying tickets to everywhere.
8. Would you work from 8-16 from Mon-Fri or three shift-work?
M: Mon-Fri 8-16 sounds good. In the evenings you have to have time to go for your hobbies!
A: Depends what kind of work are you doing. If you really like your job, you can do it whenever. 
9. Have you ever got fines? 
M: Wups.  
A: Too many times...
10. Which one of these would you choose: holiday in beach or city or an adventure trip?
M. An adventure. I would lay on the beaches, travel from town to town by train, run in the woods and live in the moment.
A. An adventure. I don't care where I would go, I would make it an adventure!
11. Are you going to attend any festivals during the summer?
M: Ilosaari here I come! 
A: Why not!  








2 kommenttia:

  1. Hihii, kiva ku otitte haasteen vastaan! ;) Tuli ihan ikävä teitä taas ku lueskeli näitä juttuja! <3

    VastaaPoista